Det här är så himla gott och enkelt! Dessutom så ser det lite avancerat ut, så det är perfekt att servera till finmiddag om man vill ha ett lite annorlunda tillbehör. Vi testade det till vardags, för att det var kul, och så fick vi in ännu en sorts kål på menyn 🙂 .
Jag delade varje Pak Soi-huvud i fyra delar, och stekte dem i olja och ringlade över japansk soja under stekningen.
Sedan skar jag stora tärningar av parmesanost och hällde ner i pannan, och så fick de smälta lite grann, men inte helt. Gillar man sesamolja, så kan man ringla över lite sådan på slutet. Jag älskar sesamolja, så för vår del så blev det lite sådan på. Sedan var det klart! Otroligt enkelt och gott! Den bästa maten ?
Ser gott ut – måste provas!
Kan även tipsa om ugnsbakad fänkål med citron: skär fänkålen i kvartar, förkoka ev. i några minuter om fänkålen är stor. Blanda fänkålen med lite olivolja, citronsaft, citroncest och flingsalt. Tillaga under lock/folie i ugnen, 175 grader i 20-30 minuter. Supergott till svamprisotto!